Keukens

Droomkeuken laten ontwerpen door Kitchenworx

Kitchenworx is uw partner voor een complete maatwerk keuken inclusief apparatuur. Een keuken geheel naar wens laten ontwerpen en plaatsen, vraagt om goede kennis van zaken. Die bieden wij u, maar wij gaan nog veel verder. Service vanaf het eerste contact tot en met de vakkundige installatie en afwerking van uw nieuwe culinaire ruimte. Dat is waar wij bij Kitchenworx voor staan. Ons doel is een maatwerk keuken ontwerpen die van uw kookgelegenheid een ware blikvanger maakt. Benieuwd wat u van ons kunt verwachten? 

Persoonlijk contact en advies bij Kitchenworx

Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, persoonlijk advies en maatwerk. Wilt u een droomkeuken laten ontwerpen, dan komen onze specialisten hoogstpersoonlijk bij u langs om al uw wensen in kaart te brengen. Tijdens dit bezoek wordt tot in detail opgemeten hoe de beschikbare ruimte optimaal wordt benut en is er volop ruimte om uw vragen aan ons te stellen. Liever bij ons langskomen en de materialen bekijken en voelen? Wij heten u van harte welkom. Na de kennismaking is het tijd voor de volgende fase van uw keukenproject. 

Materiaalkeuze maatwerk keuken

Kitchenworx biedt u oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor is elke keuken op maat door ons te realiseren. Laat ons weten naar welk hoogwaardig materiaal uw voorkeur uitgaat. Ons assortiment varieert van keramiek tot natuursteen en alles wat u maar voor ogen heeft. Wij werken samen met bekende merken, zoals Neolith en Dekton. Bij Neolith worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt en verwerkt. Dit betekent voor u een enorme keuze uit modellen en afwerklagen. Als alles is opgemeten en uw favoriete materialen zijn gekozen, brengen we uw maatwerk keuken visueel tot leven. 

3D tekening voor maatwerk keuken 

Echt zien hoe uw keuken eruit komt te zien, wordt mogelijk met een 3D tekening. Laat u verrassen door de aanblik van uw toekomstige keuken op maat en geniet van de aanblik van het hoogwaardige materiaal bij u thuis. Wij sturen u een vrijblijvende offerte, zodat u ook weet tegen welke scherpe prijs wij dit voor u uitvoeren. 

Maatwerk keuken bestellen bij Kitchenworx 

Kan het echt zo zijn dat zo’n prachtige keuken bij u thuis wordt geplaatst? Dat kan zeker! Neemt u daarvoor even contact met ons op? We overleggen samen wanneer wij de werkzaamheden voor u gaan uitvoeren. Er rest u niets anders, dan de dagen af te tellen tot we bij u langskomen voor het installeren van uw maatwerk keuken.

KitchenWorx logo
KitchenWorx

Onze projecten.

Contact opnemen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens of het contactformulier.

Over KitchenWorx

Heite Interieurbouw

Kitchenworx is een 100% zusteronderneming van Heite Interieurbouw, de maatwerkspecialist bij uitstek. Heite Interieurbouw vervaardigt alle maatwerk op interieurgebied, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door deze twee ondernemingen te combineren worden de mogelijkheden eindeloos.

Wanneer er wensen zijn die buiten het uitgebreide assortiment van Kitchenworx vallen, of u de keuken wil combineren met maatwerkmeubilair voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamers of welke ruimte in huis dan ook, dan vult Heite Interieurbouw aan. Ideaal toch?

Bezoek website

KitchenWorx logo
KitchenWorx

© KitchenWorx | Site-Index | Cookies | Privacy

Designpro.nl & Z-IM