Intro home

Gespecialiseerd in
(maatwerk) keukens.

De keuken is voor veel mensen de belangrijkste ruimte in huis. Niet alleen om te koken, maar ook om te genieten van gezelschap, uitgebreid te koken, al dan niet onder het genot van een goed glas wijn, of om de dag goed te starten met koffie en/of ontbijt. Des te meer reden om de tijd te nemen om te bedenken, hoe deze ruimte eruit moet zien om te voldoen aan de wensen en behoeften van de gebruikers. Wij helpen u hier graag bij en denken in mogelijkheden. Samen met u maken we een passend (3D) ontwerp voor uw nieuwe droomkeuken.

Afspraak maken

KitchenWorx logo
KitchenWorx

Onze projecten.

Contact opnemen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens of het contactformulier.

Over KitchenWorx

Heite Interieurbouw

Kitchenworx is een 100% zusteronderneming van Heite Interieurbouw, de maatwerkspecialist bij uitstek. Heite Interieurbouw vervaardigt alle maatwerk op interieurgebied, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door deze twee ondernemingen te combineren worden de mogelijkheden eindeloos.

Wanneer er wensen zijn die buiten het uitgebreide assortiment van Kitchenworx vallen, of u de keuken wil combineren met maatwerkmeubilair voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamers of welke ruimte in huis dan ook, dan vult Heite Interieurbouw aan. Ideaal toch?

Bezoek website

KitchenWorx logo
KitchenWorx

© KitchenWorx | Site-Index | Cookies | Privacy

Designpro.nl & Z-IM