Projecten Klassiek

Klassieke keukens 

Voor tijdloze elegantie en een vleugje nostalgie zijn klassieke keukens de perfecte keuze. Bij Kitchenworx begrijpen we dat klassieke keukens een tijdloze charme en stijlvolle uitstraling bieden die nooit uit de mode raakt. De perfecte balans tussen traditie en functionaliteit. Het warme gevoel van vroeger mét het comfort van nu. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens die voldoen aan uw specifieke behoeften en smaak. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom streven we ernaar om maatwerk keukens te creëren die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelen.  

Het ontwerpen van uw droomkeuken  

Voordat we starten met het ontwerpen van uw droomkeuken maken we graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Graag bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden. Hierbij nemen we elk detail in overweging. Van de houten kastdeuren met verfijnde lijnen tot de sierlijke handgrepen en de elegante afwerkingen. Een heerlijke leefkeuken, in bijvoorbeeld klassiek notenhout, gecombineerd met een vrijstaand fornuis. Elk element draagt bij aan de tijdloze uitstraling van uw keuken. Ons ervaren ontwerpteam werkt nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen en tegelijkertijd te zorgen voor praktische indelingen en voldoende opbergruimte. 

Het werkblad  

Een belangrijk onderdeel van klassieke keukens is het werkblad. Het is ook wel het hart van de keuken. Het werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Bij Kitchenworx bieden we o.a. de keuze tussen natuursteen en keramiek. Beide opties sluiten perfect aan bij een klassieke look. Natuursteen zoals marmer of graniet voegt een vleugje luxe toe aan uw keuken. Keramiek biedt duurzaamheid en onderhoudsgemak. Graag gaan we samen op zoek naar een keukenblad dat een prachtige aanvulling biedt op uw klassieke keukenontwerp.  

Meer dan alleen koken  

Bij Kitchenworx geloven we dat uw keuken meer is dan alleen een ruimte om te koken. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar familie en vrienden samenkomen en waar uw persoonlijke stijl tot uiting komt. Als u op zoek bent naar een klassieke maatwerk keuken met oog voor detail, hoogwaardige materialen en tijdloze elegantie, dan staat het team van Kitchenworx voor u klaar. We verzorgen het ontwerp, inmeetproces en montage. 

 

KitchenWorx logo
KitchenWorx

Contact opnemen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens of het contactformulier.

Over KitchenWorx

Heite Interieurbouw

Kitchenworx is een 100% zusteronderneming van Heite Interieurbouw, de maatwerkspecialist bij uitstek. Heite Interieurbouw vervaardigt alle maatwerk op interieurgebied, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door deze twee ondernemingen te combineren worden de mogelijkheden eindeloos.

Wanneer er wensen zijn die buiten het uitgebreide assortiment van Kitchenworx vallen, of u de keuken wil combineren met maatwerkmeubilair voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamers of welke ruimte in huis dan ook, dan vult Heite Interieurbouw aan. Ideaal toch?

Bezoek website

KitchenWorx logo
KitchenWorx

© KitchenWorx | Site-Index | Cookies | Privacy

Designpro.nl & Z-IM