Projecten Oak-line

Landelijke keukens 

Keukens vormen het hart van ieder huis. Ze zijn niet alleen een plek waar heerlijke maaltijden worden bereid, maar ook waar herinneringen worden gemaakt, gesprekken worden gevoerd en waar familie en vrienden samenkomen. In de dagelijkse hectiek is het fijn om thuis te komen op een plek waar warmte en gezelligheid centraal staat. De landelijke keukenstijl van Kitchenworx voldoet precies aan deze verlangens.  

Wat zijn landelijke keukens?  

Landelijke keukens, vaak ook wel cottage, boerderij- of landhuisstijl genoemd, zijn al jaren een favoriete keuze. Ze bieden een combinatie van traditionele charme met moderne faciliteiten van nu. Een van de meest onderscheidende kenmerken van landelijke keukens is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan massief hout voor kasten, graniet of hardsteen voor aanrechtbladen en terracotta of keramische tegels voor de vloeren. Deze materialen hebben vaak een verweerde, ouderwetse uitstraling die bijdraagt aan de algehele warme en uitnodigende sfeer van de ruimte. De keukenfronten kunnen in verschillende vormen en afwerkingen geleverd worden. Een front met een kader, met of zonder noesten, een duidelijke of meer rustige houtnerf, maar ook strak houten fronten behoren tot de mogelijkheden. In tegenstelling tot moderne keukens, die vaak gesloten kasten hebben, omarmen landelijke keukens het concept van openheid. Open planken, glazen deurtjes en vitrinekasten om prachtig servies en keukenaccessoires te tonen.  

Dé plek om samen te komen  

Wat landelijke keukens echt onderscheidt, is het nostalgische gevoel. Deze keukens stralen warmte en gastvrijheid uit. Hierdoor zijn ze dé ideale plek voor gezinnen om samen te komen, te koken en te genieten van elkaars gezelschap. Gezellig en knus. Een keuken om met het hele gezin in te verblijven en van te genieten. De stijl van de landelijke keuken is veelomvattend en kan met andere stijlen gecombineerd worden zonder warmte te verliezen.  

Een keuken op maat 

Bij Kitchenworx begrijpen we dat elk huis en elke klant uniek is. Daarom bieden we maatwerk keukens aan. Onze expertise ligt niet alleen in het ontwerpen van keukens, maar ook in het luisteren naar onze klanten. Uw wensen en behoeften staan centraal. Een maatwerk keuken van Kitchenworx garandeert een perfecte harmonie tussen functionaliteit, esthetiek en persoonlijke touch. Doordat wij samenwerken met een interieurbouwer kunnen wij alle wensen realiseren. Wij bespreken dit graag tijdens een persoonlijk gesprek. 

 

KitchenWorx logo
KitchenWorx

Contact opnemen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens of het contactformulier.

Over KitchenWorx

Heite Interieurbouw

Kitchenworx is een 100% zusteronderneming van Heite Interieurbouw, de maatwerkspecialist bij uitstek. Heite Interieurbouw vervaardigt alle maatwerk op interieurgebied, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door deze twee ondernemingen te combineren worden de mogelijkheden eindeloos.

Wanneer er wensen zijn die buiten het uitgebreide assortiment van Kitchenworx vallen, of u de keuken wil combineren met maatwerkmeubilair voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamers of welke ruimte in huis dan ook, dan vult Heite Interieurbouw aan. Ideaal toch?

Bezoek website

KitchenWorx logo
KitchenWorx

© KitchenWorx | Site-Index | Cookies | Privacy

Designpro.nl & Z-IM