Projecten modern

Moderne keukens  

Ontdek de wereld van moderne keukens bij Kitchenworx. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van maatwerk keukens die perfect aansluiten bij uw levensstijl en smaak. Ons deskundige team van ontwerpers staat klaar om uw ideeën om te zetten in prachtige ontwerpen die functionaliteit en design combineren. Bij Kitchenworx geloven we in de kracht van hoogwaardige materialen. Daarom werken we graag met goede merken zoals Neolith en Dekton. Neolith biedt duurzame en veelzijdige mogelijkheden. Dekton combineert indrukwekkende sterkte en stijl. Voor maatwerk elementen werken wij samen met Heite Interieurbouw, wat de mogelijkheden eindeloos maakt. 

Wat zijn moderne keukens? 

Moderne keukens worden vaak geassocieerd met strakke lijnen, eenvoudige vormen en een minimalistische benadering van design. De moderne keuken straalt eenheid en sereniteit uit en is warm en fijn om in te verblijven. De strakke werkbladen en greeploze kast- en ladefronten passen perfect bij deze moderne uitstraling. Of u nu een minimalistische uitstraling verkiest of juist een gedurfd en eigentijds design wenst, bij Kitchenworx streven we ernaar om uw moderne keukenvisie werkelijkheid te maken. Samen zetten we de volgende stap in keukenontwerp, waarbij functionaliteit, uw wensen en design samenkomen voor een unieke kookervaring. 

Functioneel, stijlvol en eigentijds  

Bij Kitchenworx streven we ernaar om uw keuken niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en eigentijds te maken. Bent u een liefhebber van strakke lijnen en minimalistische ontwerpen? Of wenst u een gedurfde mix van materialen en texturen? Ons team van ervaren ontwerpers werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en om te zetten in een op maat gemaakt ontwerp. Van de indeling van de kasten tot de keuze van materialen en afwerkingen. Elk aspect van uw keuken wordt zorgvuldig overwogen en aangepast om een prachtige ruimte te creëren. Niet alleen een keuken maar een leefruimte.  

Materiaalkeuze  

Bij het ontwerpen van moderne keukens spelen materialen een belangrijke rol. Wat dacht u van strakke fronten afgewerkt met een matte lak en anti-fingerprint? De moderne keuken kan natuurlijk gecombineerd worden met elementen in eiken- of notenhout. Voor strakke en moderne werkbladen werken wij met de bekende merken Neolith en Dekton. Dekton, staat bekend om zijn ongeëvenaarde weerstand tegen hitte, krassen en vlekken. Dit maakt het niet alleen een prachtige maar ook functionele keuze voor werkbladen. Ook Neolith is een natuurlijk, veelzijdig en oersterk materiaal. Het biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor het perfect is voor verschillende ontwerpen.  

Het hart van uw huis  

We begrijpen dat de keuken het hart van uw huis is. Hier wordt samen gekookt, gekletst, geproost en gevierd. Graag plannen we een eerste kennismaking in om de mogelijkheden te verkennen. Van het kleinste detail tot het overkoepelende ontwerp, alles om uw perfecte moderne keuken te creëren. 

KitchenWorx logo
KitchenWorx

Contact opnemen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens of het contactformulier.

Over KitchenWorx

Heite Interieurbouw

Kitchenworx is een 100% zusteronderneming van Heite Interieurbouw, de maatwerkspecialist bij uitstek. Heite Interieurbouw vervaardigt alle maatwerk op interieurgebied, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door deze twee ondernemingen te combineren worden de mogelijkheden eindeloos.

Wanneer er wensen zijn die buiten het uitgebreide assortiment van Kitchenworx vallen, of u de keuken wil combineren met maatwerkmeubilair voor bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamers of welke ruimte in huis dan ook, dan vult Heite Interieurbouw aan. Ideaal toch?

Bezoek website

KitchenWorx logo
KitchenWorx

© KitchenWorx | Site-Index | Cookies | Privacy

Designpro.nl & Z-IM